2106839939 2106916800

Η πρώτη ορθοδοντική εξέταση είναι δωρεάν!

 

Μπορούμε να συζητήσουμε και να αναλύσουμε το ορθοδοντικό σας πρόβλημα χωρίς καμία επιβάρυνση. Kλείσετε το ραντεβού σας ή καλέστε στo 2106839939

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ

ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΝΑΡΘΗΚΕΣ INVISALIGN

Ο συγκεκριμένος τύπος θεραπείας είναι σχετικά νέος στο χώρο της ορθοδοντικής. Ενδείκνυται πλέον στις περισσότερες κατηγορίες ορθοδοντικών προβλημάτων, όχι όμως στο σύνολό τους και απαιτείται σωστή επιλογή των περιστατικών προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Συνήθη ορθοδοντικά προβλήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν γρήγορα και αποτελεσματικά με τη χρήση ναρθήκων, επομένως με αόρατη ορθοδοντική, είναι οι περιπτώσεις συνωστισμού των προσθίων δοντιών τόσο στην άνω όσο και στην κάτω γνάθο, όπου τα δόντια φαίνονται “στριμωγμένα”.

INVISALIGN

Η Invisalign είναι η πρώτη εταιρεία που εφάρμοσε το συγκεκριμένο τύπο θεραπείας και είναι εκείνη για την οποία υπάρχουν τα περισσότερα δεδομένα στην διεθνή ορθοδοντική βιβλιογραφία.

Το κόστος της θεραπείας με Invisalign είναι σε κάποιες περιπτώσεις σχετικά αυξημένο σε σύγκριση με τους άλλους τύπους διαφανών ναρθήκων. Όμως η Invisalign είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία που παρέχει θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες ακόμα και για περιστατικά μεγαλύτερης βαρύτητας. Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι η θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες Invisalign αποτελεί ένδειξη σε περιπτώσεις ασθενών που δεν έχουν τη δυνατότητα τήρησης τακτικών επισκέψεων στον ορθοδοντικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, διαμονής στο εξωτερικό, κλπ. Αυτό συμβαίνει γιατί οι διαφανείς νάρθηκες Invisalign έρχονται προκατασκευασμένοι.

Οι απλές περιπτώσεις κατηγοριοποιούνται ως Invisalign express και η θεραπεία περιλαμβάνει έως 7 νάρθηκες για κάθε γνάθο. Οι μέτριες περιπτώσεις κατηγοριοποιούνται ως Invisalign lite  και η θεραπεία περιλαμβάνει έως 14 νάρθηκες για κάθε γνάθο. Οι πιο σοβαρές περιπτώσεις κατηγοριοποιούνται ως Invisalign full (comprehensive) και η θεραπεία περιλαμβάνει από 15 νάρθηκες έως όσους χρειαστούν ώστε να ολοκληρωθεί η θεραπεία σε κάθε γνάθο.

Αόρατοι Νάρθηκες

Οι αόρατοι νάρθηκες δοντιών είναι θερμοπλαστικοί, και συνιστάται η χρήση τους επί 22 ώρες ημερησίως. Κάθε νάρθηκας αντικαθιστάται ανά 7-10 ημέρες από έναν νέο, που σημαίνει ότι ο ασθενής χρησιμοποιεί αρκετούς κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

Προμηθευτές

Υπάρχουν διάφορες εταιρείες που προμηθεύουν διαφανείς νάρθηκες δοντιών. Στο χώρο μας συστήνεται το σύστημα της Invisalign, όμως παρέχουμε διαφανείς νάρθηκες και από άλλες εταιρείες για τις οποίες διαθέτουμε πιστοποίηση (OrthocapsClear Aligner).

Κατασκευή

Yπάρχει η δυνατότητα κατασκευής διαφανών ναρθήκων και στο εργαστήριό μας, γεγονός που μας επιτρέπει να τηρούμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Υλικά

Τα μέσα, τα υλικά και η τεχνογνωσία της εταιρείας InvisaΙign είναι μακράν τα ανώτερα σε ό,τι αφορά τη θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες σήμερα.

Θεραπεία

Η θεραπεία με Invisalign συνδυάζει τη δυνατότητα για αόρατη ορθοδοντική, χωρίς ενοχλήσεις από σιδεράκια και σύρματα, με λιγότερες και συντομότερες επισκέψεις στον ορθοδοντικό, ταχύτερες θεραπείες σε αρκετές περιπτώσεις, και -το σημαντικότερο- μεγάλη ακρίβεια στις μετακινήσεις.

Κόστος

Το κόστος της θεραπείας με τους διαφανείς νάρθηκες Invisalign ποικίλει ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού. Ως Platinum Elite πάροχοι , έχουμε τη δυνατότητα για ανταγωνιστικότερες τιμές και για διευκολύνσεις πληρωμών.