Ο χώρος μας - ismile.gr
2106839939 2106916800

Η πρώτη ορθοδοντική εξέταση είναι δωρεάν!

 

Μπορούμε να συζητήσουμε και να αναλύσουμε το ορθοδοντικό σας πρόβλημα χωρίς καμία επιβάρυνση. Kλείσετε το ραντεβού σας ή καλέστε στo 2106839939

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Διαθέτουμε μία κλινική στο Χαλάνδρι (πλησίον της Λ. Κηφισίας) και μία στο κέντρο της Αθήνας (Αμπελόκηποι πλησίον σταθμού μετρό “Πανόρμου”), με συνολικά έξι ανεξάρτητα εξεταστήρια για λόγους διασφάλισης της ιδιωτικότητας των ασθενών μας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οι κλινικές μας είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα επώνυμα οδοντιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

Σκοπός μας είναι η παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας προς τους ασθενείς, σε διαγνωστικό και αποκαταστατικό επίπεδο. Η αρτιότητα των διαθέσιμων εξοπλισμών παρέχει τη δυνατότητα κάλυψης σχεδόν ολόκληρου του φάσματος των αναγκών στον ίδιο χώρο, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε ανταγωνιστικότερο κόστος.

ITERO ELEMENT 5D

Ορθοδοντικός ενδοστοματικός σαρωτής – scanner

Διαθέτουμε το τελευταίας τεχνολογίας ενδοστοματικό scanner της Align Technology, εταιρείας που παράγει τους διαφανείς νάρθηκες Invisalign. Η συσκευή δημιουργεί ένα τρισδιάστατο απεικονιστικό μοντέλο της οδοντοστοιχίας, χωρίς τη χρήση ακτινοβολίας. Αυξάνει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας με Invisalign και παρέχει τη δυνατότητα πρόβλεψης του αποτελέσματος και προβολής του τελικού χαμόγελου στην αρχική φωτογραφία του ασθενή.

SIRONA ORTHOPHOS E

Ψηφιακές πανοραμικές και κεφαλομετρικές ακτινογραφίες

Ψηφιακό μηχάνημα για πανοραμικές και κεφαλομετρικές ακτινογραφίες (Dentsply Sirona – Orthophos E)  που συνδυάζει υψηλή ευκρίνεια και ελάχιστη δόση ακτινοβολίας. Αυτές οι ακτινογραφίες είναι απαραίτητες σχεδόν για κάθε οδοντιατρικό και ορθοδοντικό ασθενή και τις παρέχει η κλινική μας σε ανταγωνιστικό κόστος χωρίς να απαιτείται άλλη επιπλέον επίσκεψη σε ακτινολογικό κέντρο.

3SHAPE TRIOS MOVE

Ασύρματος ενδοστοματικός σαρωτής scanner

Διαθέτουμε το κορυφαίο -βάσει συγκριτικών μελετών- ασύρματο ενδοστοματικό scanner 3Shape – Trios. Απεικονίζει τρισδιάστατα την οδοντοστοιχία χωρίς τη χρήση ακτινοβολίας. Aυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της ορθοδοντικής θεραπείας με την τεχνική Invisalign και με τα υπόλοιπα συστήματα από διαφανείς νάρθηκες. Επιπλέον έχει σημαντικά οφέλη στις αποκαταστάσεις με εμφυτεύματα, με όψεις πορσελάνης και ρητίνης.

Οδοντιατρικό μικροσκόπιο

Αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο με βασικό ρόλο στην κατακόρυφη βελτίωση της ποιότητας της διάγνωσης, της θεραπείας και της αποκατάστασης. Είναι πολύ σημαντική η χρήση του σε ολόκληρο σχεδόν το φάσμα της οδοντιατρικής, κυρίως στην προσθετική, στην ενδοδοντία (απονευρώσεις) και στην οδοντική χειρουργική.

SOL LASER

Συσκευή διοδικού Laser

Η συσκευή διοδικού Laser έχει σημαντικές εφαρμογές στην ενδοδοντία (απονευρώσεις),  στη θεραπεία της περιοδοντίτιδας και σε ολόκληρο το φάσμα της στοματικής χειρουργικής (αποκάλυψη εμφυτευμάτων, ουλεκτομή, ουλοπλαστική, εκτομή χαλινού, και άλλες). Βασικά πλεονεκτήματα είναι ο περιορισμός του πόνου και η ταχύτητα ολοκλήρωσης των επεμβάσεων σε συνδυασμό με ένα άριστο αποτέλεσμα.